Masvarko Grill - Argentin grillek, faszenes grillsütők, malacsütők

Argentin grillek, malacsütők és eszközök

3. P-1 Argentin grill (fatüzelésű grill, parrilla)

Cikkszám: 00060

Parrilla, azaz egy kompromisszumok nélküli  argentin grill, mellyel úgy süthetünk, mint az Asadorok. Ez a Masvarko Grill P-1. Töltsd fel a braserot (parázskészítő szekció) keményfa hasábokkal, gyújtsd meg, és az így kinyert parazsat a grillrács alá húzva kezdődhet is a sütés. A braseronak köszönhetően a parázs utánpótlás folyamatos, így a sok órás sütések is zavartalanul zajlanak. A rozsdamentes acélból készült, V-csatornás, zsírgyűjtős grillrács magasságát az emelőszerkezettel állithatjuk, így lehetőség nyílik nagyobb darab húsok megsütésére is. A V-csatornás grillrács előnye, hogy a húsokból a sütés során távozó víz és zsír 50-60 százalékát összeszedi, így az nem gyengíti a parazsunkat. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a csatornában folydogáló zsír és egyéb folyadék egy része, gőz formájában visszakerül a hús felületére. A grillrács tisztítása egyszerű, korrodálódástól sosem kell tartanunk.

A Masvarko Grill P-1 egy argentin grill, mellyel a grillezésen túl bográcsozhatunk, tárcsázhatunk és süthetünk nyársakon. A kivehető grillrács helyére, különböző eszköztartó keretek illeszthetők egy mozdulattal, így a bogrács, a tárcsa és a nyársak magassága is az emelőszerkezettel állítható. A tűztér alja, samott burkolást kapott, melynek nagyon jó a hőtartó és hőtűrő képessége, ezért faszén és fatüzeléssel egyaránt használható.

A szett tartalmaz egy V-csatornás, zsírgyűjtős, rozsdamentes acél grillrácsot, egy keretet 15-20 literes bogrács, vagy hasonló méretű Dutch oven számára, egy keretet 30-35 literes bogrács számára, egy keretet 50 és 60 cm átmérőjű grilltárcsa számára, két db. nyárstartó pálcát és grillrács tisztítót.  A tekerőkeréken saját logó vagy felirat megjeleníthető, de választható szegecselt változat is.

Forgóvillás-fékezhető kerekekkel is rendelhető. 

Méretek:

Grillrács mérete: 68x58 cm

Sütő mérete: szélesség: 145cm   magasság: 165cm mélység: 80cm

Az acéltermékek folyamatos áringadozásai miatt, kérésére, rövid érvényességű árajánlatot küldünk. 

Rendelésre gyártjuk. Gyártási idő: 3 hét

Megtekinthető, előre egyeztetett időpontban.

Kiegészítők: 

  • Grillrács helyére tehető rostlap 29000 Ft.

Sütések és főzések Masvarko Grill sütőkkel itt találhatók. 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Kattintson ide

Bemutató videó:


Ár: 1 Ft